Inschrijven BKO

Alle inschrijvingen die reeds gebeurd waren voor de Buitenschoolse kinderopvang in de paasvakantie via Recreatex, worden helaas geannuleerd omwille van de coronacrisis.
De federale regering vraagt kinderen zoveel als mogelijk thuis te houden. Er wordt wel een samenwerking opgezet met de scholen.

Heb je opvangproblemen tijdens de paasvakantie omdat je werkt in de zorgsector of een essentiële dienst bemant (lokale of bovenlokale overheidsdienst)? Is er een moeilijke thuissituatie of kan je aantonen via een attest dat je moet werken en geen opvang hebt? Dan kan je via de school van je kind inschrijven voor de Buitenschoolse kinderopvang. De school zal jou via e-mail contacteren en de inschrijvingen kunnen gebeuren tot en met woensdag 1 april 2020. Een nieuwe inschrijving is dus nodig!


Nieuw bij de BKO?

Neem contact op met de BKO-coördinator of met de opvang naar keuze. 

Kom een paar dagen op voorhand langs om jouw kind(eren) in te schrijven. Zo hebben jij en jouw kind(eren) de mogelijkheid om kennis te maken met de opvang, de begeleiding en de verantwoordelijke.

Vakanties

Wil je een plaats in de kinderopvang reserveren tijdens de korte schoolvakanties (herfst-, kerst-, krokus- en paasvakantie) of tijdens de zomervakantie? Schrijf je kind op voorhand in.

De start van de inschrijvingen zal voor elke vakantie gecommuniceerd worden via deze pagina en in de locaties van de Buitenschoolse kinderopvang.

Schoolvrije dagen

Op schoolvrije dagen schrijf je ook op voorhand in. Dit doe je in de BKO-locatie.