Initiatiereeks Total Body Workout Sportpark Aalter-centrum

Een leuke pittige mix van van aerobic, basic step en allerhande lichaamsoefeningen! De lessen gaan door elke dinsdag van 23 april tot en met 11 juni 2019 van 20.00 u tot 21.00 u. Geen les op 21 mei wegens opbouw verkiezingen. Om de lessen te kunnen opbouwen, kan je niet instappen als de lessenreeks al lopende is. Je kan vanaf maandag 1 april (19.00 u) tot en met maandag 29 april (12.00 u) inschrijven voor de volledige reeks. ! Deelnemers die zich vóór maandag 22 april (12.00 u) inschrijven voor de volledige reeks kunnen gratis deelnemen aan de proefles op 23 april.

Heb je interesse in de reeks Total Body Workout Sportpark Aalter-centrum, maar weet je niet of deze aan jouw verwachtingen zal voldoen? Schrijf je dan in voor de proefles vanaf maandag 1 april (19.00 u). Was de les iets voor jou, dan kan je tot 29 april (12.00 u) inschrijven voor de volledige reeks.

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

36,00 euro
Prijs voor de volledige reeks, de factuur wordt opgestuurd. Een annulatie is geldig indien een doktersbriefje, binnen de 5 werkdagen vanaf de eerste dag van afwezigheid, bezorgd wordt aan de cel Sport. De afwezige dagen worden terugbetaald min een administratieve kost van 5 euro. Indien niet voldaan wordt aan de annulatievoorwaarden, wordt de volledige lessenreeks aangerekend.

Waar

Sportpark Aalter-centrum

Filter op categorie