Het sinttheater

Genoten van de intocht van de Sint? Dan nodigen we jou heel graag uit naar het Sinttheater op zondag 4 december 2022 om 11.00 u, 14.00 u en 16.00 u in het auditorium van het gemeentehuis Aalter-centrum!

Ook in 2022 komt ons Sinttheater terug. We brengen jullie terug samen in het leukste theatertje in Aalter met dolkomische avonturen van onze Pieten en het meneertje van het Sinttheater. Uiteraard mag een bezoek van Sinterklaas niet ontbreken.

Ons theater wordt omgetoverd tot een ware 'radiostudio'. Het meneertje van het Sinttheater wil samen met jullie radio maken. Alle ingredriënten zijn aanwezig. er is muziek... jaja de Zwarte Pietenband brengt de populairste songs helemaal live. Er zijn leuke spelletjes met onze aanwezige luisteraars in de studio. 

De vraag is natuurlijk... zal onze radiouitzending normaal verlopen? 

Extra voorstelling om 11 uur

Wegens het grote succes, spelen we een derde voorstelling in ons Sinttheater. Ook op zondagvoormiddag 4 december zal kunnen genoten worden van een voorstelling van ons Sinttheater. We kunnen een derde voorstelling openzetten om jullie te verwelkomen.
Misschien leuk als extra cadeautjes voor klein en groot tijdens het Sinterklaasweekend. De inschrijvingen zijn vanaf vandaag open!

Voorstelling om 14 uur

Deze voorstelling is terug exclusief voor leden van de Gezinsbond. Via onze externe partner kunnen leden van de Gezinsbond een mooie korting krijgen op het toegangsticket. Opgelet plaatsen zijn beperkt en vol is vol. Om voor deze voorsteling in te schrijven, gebruik je het inschrijvingsformulier op aalter.gezinsbond.be

Voorstelling om 16 uur

Het Sinttheater doet terug zijn deuren open voor een nieuwe voorstelling. We laten jullie genieten van de fratsen van het meneertje van het Sinttheater, de Pietenbende en natuurlijk ook nu terug een bezoek van Sinterklaas. O ja, de Pietenband speelt terug de leukste Sinterklaasliedjes maar ook de liedjes uit onze hitparade. Onze radiostudio mag gevuld worden door kleine en grote kapoenen. 

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

8,00 euro

Waar

Gemeentehuis Aalter-centrum (auditorium)

Filter op categorie