Help kinderen met hun taalvaardigheid tijdens het Babbelfestijn

Gepubliceerd op woensdag 29 mei 2024
Wilt u kinderen tussen 5 en 12 jaar helpen bij het verbeteren van hun taalvaardigheid? Bent u op zoek naar vrijwilligerswerk dat veel voldoening biedt?

Word dan een begeleider tijdens het Babbelfestijn van De Katrol Meetjesland, van maandag 19 augustus tot en met vrijdag 23 augustus 2024 in het jeugdcentrum Kadans (Stationsstraat 71).

In de voormiddag zorgt u voor de planning, voorbereiding en uitvoering van taalstimulerende activiteiten. In de namiddag begeleidt u de kinderen naar de vrijetijdsactiviteiten in Aalter, zoals een sportkamp en de Speelpleinwerking. Als begeleider van taalstimulerende activiteiten werkt u nauw samen met het team van begeleiders en met de coördinatoren. U blijft tijdens de vijfdaagse van het Babbelfestijn het aanspreekpunt voor de kinderen.

Vrijblijvend infomoment

De Katrol Meetjesland biedt de vrijwillige begeleiders een maximale vergoeding van 40,67 euro per dag en een vergoeding voor de voorbereidingstijd. Heeft u interesse? Stuur dan uw gegevens (cv, kopie identiteitskaart, korte motivatiebrief en een uittreksel uit het strafregister) naar katrol@welzijnsband.be. Heeft u nog vragen? De Katrol Meetjesland organiseert vrijblijvende (online) infomomenten waar zij u meer info kunnen geven over het concept en de verwachtingen.