Groepsactie: laat jouw oude stookolietank saneren

Gepubliceerd op vrijdag 15 mei 2020
Heb je nog een oude stookolietank die je niet meer gebruikt? Of schakel je binnenkort over van mazout naar een andere warmtebron? Schrijf je dan vanaf 18 mei 2020 vrijblijvend in voor de groepsactie stookolietanksanering, die aantrekkelijke voorwaarden biedt.

Gemeentebestuur Aalter en Veneco organiseren samen een groepsactie voor de sanering van stookolietanks. Na jouw inschrijving komt een erkend technicus bij jou langs en bekijkt hij samen met jou of jouw tank na reiniging kan verwijderd of opgevuld worden. Je krijgt een persoonlijke offerte en bent volledig vrij om te kiezen of je de werken al dan niet laat uitvoeren.

Voor particulieren en landbouwbedrijven

De groepsactie geldt voor zowel particulieren als landbouwbedrijven.

Help het klimaat

Door over te schakelen van stookolie naar een alternatieve warmtebron, zoals een warmtepomp(boiler) en andere, help je het klimaat.

Denk aan het milieu en voorkom onnodige kosten

Als je een stookolietank hebt die je niet meer gebruikt, dan moet je die volgens de milieuwetgeving door een erkend technicus buiten gebruik laten stellen. Vergeten stookolietanks gaan op termijn roesten en lekken. Door jouw stookolietank buiten gebruik te stellen, voorkom je bodemvervuiling en bijkomende problemen en kosten.

Interesse?

Schrijf je vanaf 18 mei 2020 in voor de groepsactie stookolietanksanering en ontvang een vrijblijvende offerte:

Meer info over de groepsactie krijg je bij het woon- en energieloket. De Aalterse adviseur is bereikbaar op weekdagen tussen 9.00 u en 16.00 u, via tineke@woonwijzermeetjesland.be of tel. 0488 17 45 37.