Gratis uitleendienst heeft alles voor jouw event of activiteit

Gepubliceerd op donderdag 4 juli 2019
De Aalterse uitleendienst werd na de fusie verder uitgebreid. Aalterse erkende verenigingen, bedrijven, feestcomités, scholen en sociale instellingen die een event of activiteit willen organiseren, kunnen er gratis terecht voor tientallen kleine en grote zaken.

Is jouw vereniging niet afkomstig uit Aalter, maar wil je wel iets in onze gemeente organiseren? Ook dan kan je gebruik maken van de uitleendienst!

Van een EHBO-koffer tot een vlaggenmast, van een stekkerdoos tot podiumelement, van een muziekinstallatie tot tentoonstellingspanelen, van een koffiemachine tot tafels en (tuin)stoelen: bij de uitleendienst vind je alle materiaal dat je nodig hebt om jouw activiteit perfect aan te kleden en uit te rusten. Het gemeentebestuur kocht ook een nieuw servies aan met bestek, champagne- en wijnglazen, tassen en borden. Ook herbruikbare bekers en afvaleilanden zitten in het assortiment. Klein materiaal moeten organisatoren zelf afhalen. Groot materiaal kan geleverd worden tegen 20 euro per rit (heen en terug = 40 euro). Feestcomités en verenigingen die een activiteit organiseren in samenwerking met het gemeentebestuur betalen geen transportvergoeding. Op www.aalter.be/draaiboek vind je het volledige aanbod van de uitleendienst, samen met een aantal tips om van jouw event één groot feest te maken.