Werk van Aalterse kunstenaars gezocht voor virtuele expo

Gepubliceerd op zaterdag 11 april 2020
Nu musea, galerijen en expo's gesloten zijn, moeten we kunst op een andere manier beleven. Daarom start het gemeentebestuur vanaf maandag 4 mei 2020 met een 'virtuele expo' op de Facebookpagina van Cultuur Aalter!

Toon ons jouw kunst!

Ben jij een Aalterse (woord)kunstenaar en deze dagen vol inspiratie aan de slag in je kot? Is tekenen, schilderen, beeldhouwwerken en installaties, keramiek, poëzie en woord of muziek jouw vakgebied?

Stuur ons dan tot en met vrijdag 1 mei 2020 enkele foto's, een filmpje of de teksten van maximum drie van je meest recente werken naar cultuur.toerisme@aalter.be. Dit hoeven geen afgewerkte werken te zijn, het kan ook gaan om een impressie van je bezigheden. dAt is net zo interessant! Vergeet ook niet een woordje uitleg over de werken mee te sturen én ons je contactgegevens te bezorgen!

Opening expo

De foto's en filmpjes verschijnen vanaf maandag 4 mei 2020 in het album 'virtuele expo' op de Facebookpagina Cultuur Aalter. Door het bezorgen van de (bewegende) beelden of teksten, stem je dus in met het publiceren en verspreiden van het materiaal dat je bezorgt via de communicatiekanalen van het lokaal bestuur.

Zo kunnen alle Aalternaren via de ontvangen foto's en filmpjes mee genieten van de kunst die in Aalter gecreëerd wordt!