Gezocht: ideeën om de streek nog een stukje beter en warmer te maken

Gepubliceerd op donderdag 5 augustus 2021
Broed je op een schitterend idee waarmee je de wereld een beetje beter maakt voor je streek en je streekgenoten? Toon je engagement, ga aan de slag en zet je (project)idee op papier. Het Streekfonds Oost-Vlaanderen helpt je op weg.

Tot en met maandag 8 november 2021 gaat Streekfonds Oost-Vlaanderen/Regiokracht op zoek naar lokale projecten met een positieve impact die inspelen op een maatschappelijke uitdaging.

Crowdfunding

Een onafhankelijke jury maakt een keuze uit alle voorstellen. Geselecteerde projecten houden een crowdfunding-campagne via de website van Streekfonds Oost-Vlaanderen. Zo verzamelen ze een groep supporters rond hun projectidee. Het opgehaalde budget wordt verdubbeld door het Streekfonds Oost-Vlaanderen met maximum 5.000 euro. Die financiële ondersteuning kan dan wellicht de noodzakelijke hefboom zijn die jouw lokaal initiatief goed kan gebruiken.

Inspiratie

Op streekfondsoostvlaanderen.be/projecten vind je de nodige inspiratie bij initiatieven die het voorbije jaar al op de nodige steun konden rekenen en mee bijdroegen tot een betere, mooiere en warmere streek.