Geef jouw mening over onze communicatiekanalen (en win een Aalterbon)

Gepubliceerd op donderdag 11 april 2019
Omdat het bestuur zijn informatiestroom constant wil verbeteren, zijn wij benieuwd naar jouw mening over onze communicatiekanalen.

Sinds de fusie steekt het gemeentelijk infoblad TotAalter in een nieuw kleedje en werden de Facebookpagina’s van Aalter en Knesselare samengevoegd. Daarnaast lanceerde het bestuur vorig jaar een vernieuwde website met een chatbot, de Aalter App en het slim stadsmeubilair (slimme infoborden).

Bevraging

Heel wat vernieuwingen, dus. Omdat het bestuur zijn informatiestroom constant wil verbeteren, zijn wij benieuwd naar jouw mening over deze kanalen. Ze werden tenslotte voor de Aalternaar ontwikkeld. Ga naar www.aalter.be/bevraging en laat ons weten wat je van de huidige communicatiemiddelen vindt.

De enquête duurt ongeveer 10 minuten. Dankzij jouw bijdrage kan het gemeentelijke infoblad binnenkort nog beter worden afgestemd op jouw wensen. Heb je geen computer? Geen probleem, er is ook een papieren versie van de bevraging beschikbaar in de gemeentehuizen van Aalter-centrum en Knesselare, het Sportpark in Aalter-centrum, jeugdcentrum Kadans of de hoofdbibliotheek.

Maak kans op een Aalterbon

Door deel te nemen, maak je kans op 1 van de 10 Aalterbonnen ter waarde van 25 euro. De bon kun je spenderen bij meer dan 150 Aalterse handelszaken en zelfstandigen. De volledige deelnemerslijst vind je terug op www.aalter.be/aalterbon.

Deelnemen

De vragenlijst wordt anoniem verwerkt. De enquête is niet bestemd voor inwoners buiten Aalter, per­soneelsleden van het gemeentebestuur van Aalter en politiek verkozenen. Deelnemen is mogelijk tot en met maandag 29 april 2019. De resultaten van deze enquête worden daarna gepubliceerd. De 10 winnaars ontvangen de Aalterbon per post in de loop van mei.

Naar de bevraging