Speurneuzentocht, vertelsessies en rondleidingen: ArtA’A verwelkomt jong en oud op familiedag

Gepubliceerd op dinsdag 14 september 2021
Op zaterdag 18 september is iedereen van 10.00 u tot 17.00 u welkom in het nieuwe kennis- en cultuurcentrum ArtA’A. Tijdens een ontspannende familiedag ontdek je alle diensten die er aan de slag zijn. Benjamin Dalle, Vlaams minister van Jeugd en Media, komt langs om het bijzondere gebouw te openen.

De Academie voor Muziek, Woord en Dans organiseert, in samenwerking met het jeugdorkest van Aalter, een instrumentenvoorstelling van 10.00 u tot 13.00 u. Je maakt er kennis met een breed aanbod aan instrumenten. Leerlingen kiezen het instrument dat ze willen leren bespelen. Inschrijven is verplicht via www.aalter.be/instrumentenvoorstelling.

Speurneuzen

Voor alle andere activiteiten hoef je niet in te schrijven. Zo kan je doorlopend aansluiten voor een begeleide rondleiding door het gebouw. Jonge speurneuzen kunnen deelnemen aan een zoektocht op de tablet. In de namiddag staan in de voorleeshoek van de bib vertelsessies op het programma en er is randanimatie voorzien voor groot en klein. De bib is doorlopend open van 9.00 u tot 17.00 u en ook de cursisten van de Beeldende Kunst zijn de hele dag aan de slag. Kom langs met vrienden en familie en beleef een fijne dag in ArtA’A! Meer info over de familiedag krijg je bij ArtA’A, Stationsplein 25, op tel. 09 374 36 54 of e-mail artaa@aalter.be.