Naar inhoud

Om de efficiëntie bij de organisatie van alle evenementen (zowel groot als klein) te bevorderen worden alle onderdelen van de organisatie van evenementen in deze cel gecentraliseerd.  De cel zorgt bijgevolg voor de administratieve afhandeling bij het uitlenen van materialen, verhuren van zalen, tijdelijke politiereglementen,...  

 

Samen met de cel Risicobeheer zal de cel Evenementen de nodige stappen ondernemen en adviezen verlenen om de veiligheid te garanderen. Hiervoor worden veiligheidsvergaderingen georganiseerd.

 

U vindt meer informatie in de hieronder vermelde pagina's.

Praktisch

Evenementen

Europalaan 22
9880 Aalter

tel. 09 325 22 00
fax 09 325 22 40
e-mail

Nieuwsberichten

  • Kenny Belaey wordt derde tijdens UCI World Cup Trials + wereldrecord in Aalter

    Op zaterdag 20 mei en zondag 21 mei 2017 ontving Aalter voor de tweede keer de wereldtop van de fietstrial tijdens de UCI Trials World Cup. Op vrijdag 19 mei sprong Rick Koekoek al over 1m44 met de trialbike en zette zo een nieuw Guinness World Record neer.
  • Aalter herdenkt treinramp

    Op donderdag 13 juli was het exact 35 jaar geleden dat vijf mensen het leven lieten en een twintigtal anderen zware verwondingen opliepen tijdens een botsing van een voorbijrijdende sneltrein en een stilstaande stoptrein. Het college hield toen een herdenking van deze treinramp.
Nieuwsoverzicht

Fotoalbum