Erkende vereniging? Werk jullie profiel bij!

Gepubliceerd op vrijdag 17 april 2020
Aalter telt 360 erkende verenigingen. 360 verenigingen die allemaal hun eigen profielpagina hebben op de gemeentelijke website en op die manier hun werking kunnen promoten. Daarom is het ook belangrijk dat de informatie op die profielpagina’s correct en up-to-date is.

Aalterse verenigingen kunnen zich gratis laten erkennen. Zo’n erkenning, waarmee het lokaal bestuur zijn waardering en vertrouwen in jouw vereniging toont, levert heel wat voordelen op. Zo komen erkende verenigingen in aanmerking voor subsidie, kunnen ze rekenen op lagere tarieven bij het huren van zalen en maken ze gratis gebruik van gemeentelijke promotiekanalen, zoals de gemeentelijke website, UiT in Aalter/UiT in Vlaanderen, in de Aalter-app, de gemeentelijke nieuwsbrief en het slim stadsmeubilair.

Stel jullie werking voor

Bovendien krijgen jullie als erkende vereniging ook een eigen profielpagina op www.aalter.be/verenigingen, waar jullie de werking kunnen voorstellen. Die pagina kan je bekijken op de website, in de Aalter-app en op het stadsmeubilair.

Werk jullie profielpagina bij

Om maximaal voordeel te halen uit al die promotiekanalen, is het belangrijk dat alle informatie op jullie profielpagina correct en up-to-date is. Mogen we daarom een beroep doen op jouw medewerking en vragen om ook de pagina van jouw vereniging nog eens door te nemen en waar nodig, op te frissen? Hiervoor surf je naar www.aalter.be/verenigingen, klik je op jouw vereniging en tot slot op de knop ‘Klik hier om je gegevens aan te passen’.