Er was eens... een moord in de bib (tweede tip!)

Gepubliceerd op maandag 15 juli 2019
Welke speurneus voelt zich geroepen een oude, onopgeloste zaak tot op het bot uit te pluizen? Kom tijdens de zomervakantie regelmatig naar de hoofdbibliotheek om tips te verzamelen. Als beloning deelt de bib mooie prijzen uit. De hoofdwinnaar gaat naar huis met een Aalterbon van 50 euro.

Moordspel in de bieb!

Er werden menselijke resten gevonden in een Aalters bos. Het blijkt te gaan om iemand die vaak de bibliotheek bezocht. In de zakagenda van het slachtoffer stonden de titels van vier bibliotheekmaterialen geschreven die een aanwijzing geven naar de dader. De hoofdbibliotheek licht met mondjesmaat een tip van de sluier op. Begin en midden juli én begin en midden augustus wordt telkens één titel uit de zakagenda vrijgegeven door de bieb. Hou dus het tv-scherm in de bieb, de bibliotheekcatalogus, de nieuwsbrief van de bibliotheek én TotAalter in de gaten!

Ga in de hoofdbibliotheek op zoek naar de vier werken, beantwoord de daarin verstopte vragen, ontdek beetje bij beetje de naam van de moordenaar en maak kans op een mooie prijs. Veel succes!

  • Titel 1: 1793 - Niklas Natt Och Dag

  • Titel 2: dvd ‘Becoming Astrid’