Eindejaarsactie Win uw Wagen is na meer dan 20 jaar terug

Gepubliceerd op woensdag 15 december 2021
Voetbalclub KV Eendracht Aalter en de Aalterse handelaars slaan de handen in elkaar en organiseren deze maand, na meer dan 20 jaar, opnieuw de eindejaarsactie ‘Win uw Wagen’. Die eindejaarscampagne roept bij menig Aalternaar ongetwijfeld een vleugje nostalgie op.

Vorig jaar bracht het bestuur van KV Eendracht Aalter tijdens de eindejaarsperiode de Eendrachtbon uit. Bedoeling was om de jeugdwerking van de voetbalclub te steunen. Die Eendrachtbon is nu terug én wordt uitgebreid met de ‘Win uw Wagen’-actie. In december ontvang je bij elke aankoop bij een deelnemende Aalterse handelaar een ‘Win uw Wagen’-lot. Als je 75 loten verzamelt, kun je die inruilen voor een superlot.

Auto, kortingsbonnen en véél prijzen

Dat superlot is een Eendrachtbon: een bundel met kortingsbonnen ter waarde van 450 euro, waarmee je bovendien kans maakt op de hoofdprijs, een nagelnieuwe Ford Fiesta Connected ter waarde van bijna 18.000 euro. Geen wagen gewonnen? Geen nood, met elk superlot maak je bovendien kans op een andere, mooie prijs.

91 handelaars

Maar je kan ook een Eendrachtbon apart aankopen bij het bestuur van KV Eendracht Aalter. Je betaalt dan 15 euro voor het boekje vol kortingsbonnen, te besteden bij 91, uitsluitend Aalterse handelaars. En ook dan maak je kans op de auto en alle andere prijzen.

Vzw Aalternatief

De trekking van de hoofdprijs is gepland op 31 januari 2021. Een deel van de opbrengst gaat naar vzw Aalternatief. Dat is een vereniging van ouders die samen een huis willen bouwen waar hun kinderen met een beperking dan als (jong)volwassenen samen onder begeleiding kunnen wonen.