Digitale abonnementen voor zwemmen en Multisport

Gepubliceerd op dinsdag 5 maart 2024
De papieren beurtenkaarten voor zwemmen en Multisportreeksen maken plaats voor een nieuw digitaal abonnementensysteem. Je zwem- of sportbeurten én die van jouw gezin worden op een elektronische kaart of een e-ID (elektronische identiteitskaart) gezet.

Koop je nieuwe zwem- of sportbeurten, dan zijn die vanaf nu niet meer op papier maar digitaal. Ze kunnen gebundeld worden op één kaart, zodat het hele gezin maar één kaart nodig heeft. Maar één abonnement kan ook aan meerdere kaarten gekoppeld worden. Zo hebben bijvoorbeeld beide ouders makkelijk toegang tot de zwem- of sportbeurten van hun kinderen.

Minder aanschuiven

De zwembeurten die op de kaart(en) staan, kan je zelf afwaarderen aan de scanner aan de balie van het Sportpark Aalter-centrum. Abonnementhouders hoeven dus niet langer aan te schuiven, waardoor de wachtrij korter wordt. Multisportbeurten afwaarderen kan bij de baliemedewerker.

Wie slechts één toegangsticket nodig heeft voor het zwembad, kan nog steeds terecht aan de kassa. Ook wie een beurtenkaart wil aankopen waarbij het profiel nog gekoppeld moet worden aan een elektronische kaart of e-ID, is welkom aan de balie.

Nog beurten op jouw papieren kaart?

Heb je nog zwem- of Multisportbeurten op je papieren kaart? Dan kan je die zonder problemen opgebruiken. Ga je liever onmiddellijk digitaal? Dat kan ook! Ga langs bij onze onthaalmedewerker. Meer info via sport@aalter.be en tel. 09 374 39 19.