Digitale Aalterbon in de lift

Gepubliceerd op donderdag 7 februari 2019
Stop de zoektocht naar hét ultieme cadeau: de Aalterbon is het ideale geschenk voor elke gelegenheid, altijd een aangename verrassing en bovendien steun je er ook nog eens de lokale economie mee. Maar wist je dat je online ook een digitale Aalterbon kunt bestellen?

De Aalterbon is een cadeaubon die je naar keuze kunt besteden bij meer dan 130 handelszaken en zelfstandigen in Aalter. Er zijn cadeaubonnen ter waarde van 10 en 25 euro. Bovendien blijft de bon één jaar geldig, meer dan tijd genoeg dus om een handelaar voor jouw cadeau uit te kiezen. De papieren cadeaubon is te koop in de gemeentehuizen van Aalter-centrum en Knesselare.

Bestel de Aalterbon online!

Heb je nog last minute een cadeautje nodig? Is het gemeentehuis niet meer open? Of wil je gewoon liever geen papieren versie? Via Talkabout kun je de digitale Aalterbon bestellen. Via die website vind je ook de verkooppunten die de digitale Aalterbon accepteren. Die verschillen van de Aalterse handelszaken die de papieren bon aanvaarden.

In 2018 werden er 171 Aalterbonnen online aangekocht, waarvan 104 bonnen van 10 euro en 67 bonnen van 25 euro. De verkoop van de digitale Aalterbon zit daarmee in stijgende lijn. Makkelijker een Aalterbon bestellen kan niet! Verras uw familie, vrienden of zakenrelaties op een originele manier…