Digitale Aalterbon gelanceerd

Gepubliceerd op maandag 28 december 2020
De gekende papieren Aalterbon maakt plaats voor een digitale versie. Het grootste voordeel is dat je de bon ook thuis of onderweg kan aankopen en onmiddellijk kan bezorgen aan de gelukkige ontvanger. Da’s een handige verbetering in deze coronatijden.

Hoe werkt het?

  1. Surf naar www.aalter.be/aalterbon en klik op ‘Aalterbon kopen’.
  2. Kies in de webshop een bedrag naar keuze.
  3. Na aankoop via Bancontact ontvang je meteen een QR-code in jouw mailbox. Die code kan je op je smartphone laten staan of printen voor gebruik.

Ook te koop via de Aalter-app

Je kan ook via de Aalter-app (www.aalter.be/app) de bonnen aankopen. Klik hiervoor op ‘Aalterbon’ in het menu en volg de instructies.

Nog steeds te koop in het gemeentehuis

Daarnaast kan je ook nog steeds terecht in het gemeentehuis Aalter-centrum voor de geprinte versie van de bon. Maak wel op voorhand een afspraak via tel. 09 325 22 00 of www.aalter.be/afspraak (Aankopen Aalterbon) of via de Aalter-app. Eens het Contactpunt in Knesselare opnieuw geopend is, zullen de Aalterbonnen ook daar beschikbaar zijn. Shoppen maar!

De waarde van de Aalterbon

De Aalterbonnen hebben nog steeds een waarde van 10 of 25 euro en zijn één jaar geldig. Uiteraard kunnen ook niet-Aalternaren de bon aankopen.

Deelnemende handelaars

De Aalterbon is te besteden bij meer dan 200 deelnemende handelszaken in Aalter en dat aantal groeit nog wekelijks! Neem alvast een kijkje in de lijst op www.aalter.be/aalterbon of via de Aalter-app.

Meedoen als handelaar of ondernemer?

Ben je nog niet geregistreerd, maar wel geïnteresseerd om deel te nemen aan dit gratis initiatief? Lees meer op www.aalter.be/Aalterbon.

De Aalterbon is een initiatief van het lokaal bestuur Aalter en de Raad Lokale Economie.