Dienstverlening tijdens de zomervakantie

Gepubliceerd op zaterdag 2 juli 2022
De openingsuren en -dagen van het lokaal bestuur kunnen in juli en augustus afwijken. De dienstverlening blijft wel gegarandeerd. Een overzicht van de uitzonderingen.

Het Contactpunt en de bibliotheek van Knesselare zijn gesloten van donderdag 21 juli tot en met donderdag 4 augustus 2022.

De uitleenposten in Bellem, Lotenhulle, Sint-Maria-Aalter en Ursel sluiten van vrijdag 15 juli tot en met maandag 15 augustus, Ruiselede is gesloten van zaterdag 23 juli tot en met vrijdag 5 augustus en op woensdag 24 augustus (wielerwedstrijd).

Jeugdcentrum Kadans en de cel Jeugdwerk en welzijn zijn in de vakantieperiodes enkel open op woensdag van 14.00 u tot 17.00 u.

De Academie sluit van maandag 18 juli tot en met woensdag 6 augustus de deuren. Tijdens de rest van de zomervakantie is de Academie voor specifieke vragen bereikbaar in de voormiddag. Voor algemene vragen kan u steeds aan de balie in ArtA’A terecht.

Het gemeentehuis Aalter-centrum en ArtA’A zijn gesloten op maandag 11 juli (Vlaamse feestdag), donderdag 21 juli (nationale feestdag) en vrijdag 22 juli (brugdag) en maandag 15 augustus (O.L.V. Hemelvaart).

ArtA’A sluit tijdens de zomervakantie al om 19.00 u in plaats van 21.00 u.

Het recyclagepark en groencomposteringspark zijn gesloten op maandag 11 juli (Vlaamse feestdag), donderdag 21 juli (nationale feestdag) en maandag 15 augustus (O.L.V. Hemelvaart).

Update: het recyclagepark en het groencomposteringspark zullen wel geopend zijn op vrijdag 22 juli. 

Alle openingsuren en uitzonderingen vind je op www.aalter.be/contact.