Derde en vierde spoor: reizigerstunnel Aalter-centrum tijdelijk dicht

Gepubliceerd op zaterdag 6 maart 2021
De werken aan het derde en vierde spoor en de treinstations Aalter-centrum, Bellem en Sint-Maria-Aalter gaan verder. De voetgangerstunnel (kant Spoorweglaan) in het station van Aalter-centrum gaat vanaf 15 maart tijdelijk dicht.

Om verschillende werken uit te voeren aan de voetgangerstunnel én tegelijkertijd de veiligheid van de treingebruikers te garanderen, wordt de tunnel aan de kant van de Spoorweglaan van maandag 15 maart tot maandag 12 april 2021 tijdelijk afgesloten. Het station en de perrons zijn daardoor enkel nog bereikbaar via het Stationsplein.

Alternatief

Voor de treingebruikers die langs het Stationsplein het station binnenstappen verandert er niets. Reizigers die vanuit Aalter-centrum komen, kunnen via de onderdoorgang aan de Loskaaistraat (250 meter verderop) onder de sporen en zo via de Brugstraat en het Stationsplein de perrons bereiken.

Meer weten?

De verschillende partners stellen alles in het werk om de hinder tot een minimum te herleiden en de werken zo snel mogelijk uit te voeren. Meer info over de aanleg van het derde en vierde spoor vind je op www.infrabel.be/nl/werven, via contact@infrabel.be of tel. 02 525 22 11.