Sinterklaas feest aan het gemeentehuis

Gepubliceerd op vrijdag 16 november 2018
De Sint volgde vanuit Spanje met spanning de afgelopen gemeenteraadsverkiezingen. Ook de fusie met Knesselare is hem niet onopgemerkt voorbij gegaan! Op zondag 25 november en zondag 2 december 2018 wil hij tijdens zijn intocht dan ook graag de burgemeester toespreken.

De intocht

Sinterklaas wil op zondag 25 november 2018 de burgemeester verwelkomen in zijn toekomstige nieuwe gemeente Aalter en hem het allerbeste wensen! Nieuwsgierig naar wat er in het Grote Boek van de Sint staat over de burgemeester?! Zin om te dansen, zingen en springen met de Zwarte Pietenbende? Kom dan om 15.00 u naar het Sinterklaasplein aan het gemeentehuis!

De Pietenklas op stelten

Op zondag 2 december 2018 mogen we de Sint een tweede keer in Aalter verwachten. Al altijd benieuwd geweest wat Zwarte Pieten op school allemaal moeten leren? De Pietenklas op stelten is een nieuw Sintavontuur dat in het auditorium in het gemeentehuis gespeeld wordt. Om 13.30 u is er een voorstelling voor leden van de Gezinsbond. Om 16.00 u is er een tweede voorstelling. Tickets kosten 6 euro per persoon in voorverkoop. Aan de deur betaal je 7 euro. Alle kleine kapoenen krijgen ook een cadeautje. Online reserveren kan via www.deintocht.be of via 0496 79 41 09.

?