Dansvoorstelling Cogétama gaat internationaal: boek nu je tickets

Gepubliceerd op dinsdag 27 september 2022
In november komt de dansvoorstelling Cogétama, een fictief verhaal met de Knesselaarse sigarenfabriek als inspiratiebron, terug naar het auditorium in het gemeentehuis Aalter-centrum.

Choreograaf Glen Lambrecht danst zelf mee in de voorstelling en hij laat zich op het podium omringen door een nagelnieuw topteam van 27 dansers uit 5 verschillende landen. Cogétama reist doorheen het verleden, het heden en de toekomst en voert de toeschouwers terug naar de armoedige en bittere jaren ‘30. Tijden waarna de Tweede Wereldoorlog hevig losbarst, gevolgd door de energieke en glorievolle jaren ’60, tot de onvermijdelijke maar uiteindelijk toch onverwachte sluiting van de fabriek in ‘83.

Koop nu jouw ticket

Er zijn nog kaarten voor de voorstellingen op vrijdag 4 november, zaterdag 5 november, vrijdag 11 november en zaterdag 12 november 2022, telkens om 20.00 u in het auditorium van het gemeentehuis in Aalter-centrum (Europalaan 22). Bestellen kan via glenlambrechtproductions.com. Tickets kosten 20, 25 of 30 euro (afhankelijk van de zitplaatsen).