Dansproductie Cogétama keert terug en zoekt dansers

Gepubliceerd op dinsdag 22 maart 2022
De dansproductie Cogétama, die de geschiedenis van de voormalige sigarenfabriek uit Knesselare vertelt, wordt komend najaar hernomen. Danser en choreograaf Glen Lambrecht zoekt daarvoor dansers. Op zondag 27 maart 2022 is er een auditie in ArtA’A.

Lambrecht danste vier seizoenen bij het Ballet van Vlaanderen en verhuisde daarna naar Bratislava om daar als half-solist en choreograaf bij het Slovaaks Nationaal Ballet te werken. In eigen gemeente maakte de danser-choreograaf vorig jaar, met steun van het lokaal bestuur Aalter, de dansproductie Cogétama. De voorstellingen, met in totaal 27 dansers, waren zo’n succes dat ze komend najaar hernomen worden.

November 2022

De speeldata liggen inmiddels vast: op vrijdag 4 november, zaterdag 5 november, vrijdag 11 november en zaterdag 12 november 2022, telkens om 20.00 u, krijgen gasten opnieuw topspektakel in het auditorium van het gemeentehuis Aalter-centrum. Door de coronamaatregelen werden in december vorig jaar een aantal voorstellingen geannuleerd. Wie een ticket had voor één van die gecancelde optredens, zal op korte termijn gecontacteerd worden en krijgt de eerste kans om een nieuwe datum te kiezen. Daarna komen er ook tickets vrij voor het ruime publiek.

Dansers gezocht

Glen Lambrecht productions zoekt voor de nieuwe voorstellingen semiprofessionele en professionele dansers vanaf 16 jaar. De auditie vindt plaats op zondag 27 maart 2022 om 13.00 u in ArtA’A. Stationsplein 25 in Aalter. Registreren kan via www.glenlambrechtproductions.com (ga naar ‘projecten’ en kies voor ‘audities’).