Coole Tienerwerking: bouw je eigen computerspel of robot, ga aan de slag als modeontwerper

Gepubliceerd op maandag 27 juni 2022
Aalter organiseert tijdens de zomervakantie, samen met Junior Argonauts, opnieuw een coole Tienerwerking met creatieve tienerkampen. In ArtA’A bouw je je eigen videospel, steek je eigenhandig een robot in elkaar of zet je tijdens het fashionkamp je eerste stappen als modeontwerp(st)er.

Creëer je eigen modelabel

Verslingerd aan mode? Tijdens dit fashionkamp worden jouw modedromen realiteit, in de meest letterlijke zin van het woord. Je gaat zélf met stof en draad aan de slag. Maar naast ontwerpen én creëren leer je jouw producten ook in de markt zetten en ontdek je de financiële kant van het verhaal. Samen met andere liefhebbers stamp je jouw eigen modelabel uit de grond met duurzaam en ecologisch materiaal.

Voor wie? Tieners van het 1ste tot en met het 4de middelbaar.

Wanneer? Dit tienerkamp vindt twee keer plaats. Er is een modekamp van maandag 4 juli tot en met vrijdag 8 juli 2022 en van dinsdag 12 juli tot en met vrijdag 15 juli 2022.

Prijs? 210 euro voor het kamp van 4 juli tot en met 8 juli 2022 (5 dagen) en 170 euro voor het kamp van 12 juli tot en met 15 juli 2022 (4 dagen).

Waar? ArtA'A, Stationsplein 25, Aalter.

Maak en lanceer je persoonlijk computerspel

Vier dagen lang ontdekken de deelnemers de wereld van de computergames. Samen met de experts ontwikkelen ze een concrete visie voor een eigen game, bepalen ze wat realistisch is en wat niet én gaan ze aan de slag om een computerspel te maken. Bij een goed game hoort, zoals bij echte ondernemers, ook een echt businessplan. Jong geleerd, is oud gedaan.

Voor wie? Tieners van het 1ste tot en met 4de middelbaar.

Wanneer? Van dinsdag 16 augustus tot en met vrijdag 19 augustus 2022.

Prijs? 170 euro.

Waar? ArtA'A, Stationsplein 25, Aalter.

Bouw zelf je robot

Vind je technologie te gek? En ben je gefascineerd door robots en artificiële intelligentie? Ga zelf aan de slag: ontwerp, bouw en programmeer jouw eigen robot. Ontdek de kneepjes van het vak en word een echte robotexpert. De monitoren tonen ook hoe robotica in de maatschappij een meerwaarde kan betekenen.

Voor wie? Tieners van het 1ste tot en met 4de middelbaar.

Wanneer? Van maandag 22 augustus tot en met vrijdag 26 augustus 2022.

Prijs? 210 euro.

Waar? ArtA'A, Stationsplein 25, Aalter.

Praktisch

Meer info en inschrijven via www.aalter.be/tienerwerking.