Blok@ArtA’A: kom tot de zomer studeren in ArtA’A

Gepubliceerd op maandag 9 mei 2022
Op zoek naar een plek om rustig en geconcentreerd te studeren? Het kan in ArtA’A, tot en met donderdag 30 juni 2022.

ArtA’A biedt in mei en juni plaats aan studenten om te blokken. In de leeszaal (verdieping -2) is ruimte voor 24 studenten. Als de vraag groter is, wordt, waar mogelijk, een extra lokaal in gebruik genomen. De plaatsen zijn echter beperkt.

Wifi en water

Studenten beschikken over wifi. Aan de waterfontein in het verzamelpunt (verdieping -1) is er gratis drinkwater (op kamertemperatuur, met bruis of gekoeld) beschikbaar. Breng wel je eigen drinkfles mee. Er mag niet gedronken of gegeten worden in de lokalen. Enkel in het ontmoetingspunt of buiten kan dat wel.

Reserveren

ArtA’A is open van maandag tot en met vrijdag van 9.00 u tot 21.00 u en op zaterdag van 9.00 u tot 13.00 u. Op donderdag 26 mei (Hemelvaartsdag), vrijdag 27 mei en op maandag 6 juni 2022 (Pinkstermaandag) is ArtA’A uitzonderlijk gesloten.

Wie wil studeren in ArtA’A reserveert best een plaatsje. Dat kan via een online inschrijvingsformulier op www.aalter.be/blok-in-ArtAA. Het lokaal bestuur en ArtA’A wensen alle studenten een succesvolle examenperiode toe.