Blok@ArtA'A

Reserveer je plaats


Op zoek naar een plek om rustig, geconcentreerd en op een coronaveilige manier te studeren? Dan ben je welkom in ArtA’A!

ArtA’A biedt in december en januari plaats aan studenten uit het middelbaar en het hoger onderwijs om te blokken. Om alles coronaproof te laten verlopen, is er een maximale spreiding van de studenten. In de ruime leeszaal (verdieping -2) is plaats voor 16 blokkers. Als de vraag groter is, kunnen er extra klaslokalen in gebruik worden genomen, ook tijdens de kerstvakantie.

In het gebouw geldt een mondmaskerplicht. Bij het binnenkomen in ArtA’A is ontsmetten van de handen verplicht. ’s Avonds worden alle tafels gedesinfecteerd.

Wifi en water

Er is in het hele gebouw wifi beschikbaar. Aan de waterfontein in het verzamelpunt (verdieping -1) is er gratis water (op kamertemperatuur, met bruis of gekoeld) beschikbaar. Breng wel je eigen drinkfles mee.

Openingsuren

ArtA'A is open van maandag tot en met vrijdag van 9.00 u tot 21.00 u en op zaterdag van 9.00 u tot 13.00 u. In de kerstvakantie sluit ArtA'A om 19.00 u.

Bekijk de pagina met openingsuren.

Reserveren

Wie wil studeren in ArtA’A reserveert best een plaatsje. Dat kan aan de balie van ArtA'A, op tel. 09 374 36 54, via artaa@aalter.be of via het online inschrijvingsformulier.

Je reserveert voor een volledige dag met een maximum van één week tegelijk.

Het gemeentebestuur en ArtA’A wensen alle studenten een succesvolle examenperiode toe!