Balletvoorstelling Cogétama

Na het succes van “Oorlogsdochters”, brengt Glen Lambrecht Productions in najaar 2021 i.s.m. lokaal bestuur Aalter “Cogétama”, een avondvullende dansproductie van eigen bodem.

De naam “Cogétama” spreekt tot ieders verbeelding. De legendarische sigaar en de fabriek waar ze werd gemaakt drukte haar stempel op Knesselare, Aalter en omstreken gedurende ruim 100 jaar en veroverde een plaats in de harten van vele oud-werknemers.

Cogétama reist doorheen het verleden, het heden en de toekomst. Een verhaal dat ons terugbrengt naar de armoedige en bittere jaren 30. Tijden waarin een Tweede Wereldoorlog hevig losbarst, gevolgd door de energieke en glorievolle jaren 60 en uiteindelijk uitdraaiend op de onvermijdelijke maar onverwachte sluiting van de fabriek. Diana en haar entourage staan hierin centraal. Aan de hand van haar herinneringen wordt ons verhaal verteld, beleefd, en herbeleefd.

Cogétama belooft een eigentijdse en hartverwarmende voorstelling te worden met een rijke geschiedenis u niet onberoerd zal laten. 

Duur voorstelling 1u35 min. Er wordt een pauze voorzien.

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

20,00 euro
25 euro (bovenstuk), 20 euro (andere rijen), 15 euro (zijbalkon).

Waar

Gemeentehuis Aalter-centrum (auditorium)

Filter op categorie