Arnout Hauben vertelt! ‘Rond de Noordzee’ (VOLZET)

Gepubliceerd op donderdag 8 augustus 2019
Arnout Hauben ging in zijn reisprogramma ‘Rond de Noordzee’ op zoek naar het verhaal van de mensen die aan de zee wonen en met haar samenleven. Hij bundelde die verhalen in een boek én hij komt ze live vertellen tijdens de literaire late night in het Hemelrijkpark op dinsdag 27 augustus 2019.

Heden en verleden rond de Noordzee


Samen met cameraman Philippe en ‘droner’ Ruben maakte televisiemaker Arnout Hauben een reis rond de Noordzee. Een tocht door heden en verleden, te voet, per trein, met de fiets, per boot. Langs honderden dorpjes en door acht verschillende landen en regio’s. België, Frankrijk, Engeland, Schotland, Noorwegen, Denemarken, Duitsland en Nederland. Met de klok mee. Het water altijd aan de rechterkant. Het resultaat was tien weken lang te zien op Eén en te lezen in het gelijknamige boek. Tijdens de lezing in het Hemelrijkpark vertelt Arnout over de avonturen die hij en zijn twee reisgenoten tijdens het maken van dit programma meemaakten.

Praktisch

Wil je gaan luisteren naar de verhalen van Arnout Hauben, dan word je verwacht op dinsdag 27 augustus om 20.00 u in het Hemelrijkpark, Kerkstraat 50 in Knesselare. Schrijf je voor deze gratis lezing wel eerst in via www.aalter.be/noordzee.

Inschrijven is niet meer mogelijk. Deze activiteit is volzet.