Naar inhoud

Kasteelconcert: Pieter Lagacie, Jitse Coopman, Vincent Alpaerts en Peter Cverle

CeDeL-kwartet
Concert - Klassieke muziek

Praktisch

Organisatiegemeentebestuur Aalter, cel Cultuur en toerisme, cultuur.toerisme@aalter.be, 09 325 22 00
Waarkasteel van Poeke, Kasteelstraat 26
Wanneerzondag 6 augustus 2017
Van11.00 u
Prijs15 EUR
Normaal ticket: 15 euro. Voorverkoop: 13 euro. 60+ jaar: 13 euro. -18 jaar en studenten: 5 euro. Groepen (20+ personen, tickets in één keer te bestellen): 13 euro/ticket. Abonnement voor 5 kasteelconcerten: 60 euro. Tickets te koop in het gemeentehuis (Europalaan 22, Aalter) of te reserveren via tel. 09 325 22 00.

Info

Met Crossover 2.0 brengen zij een zeer gevarieerd programma waarbij de sax volledig tot zijn recht komt. Het is een mix van stijlen en stijlperiodes.

Meer info

Het CeDel-saxofoonkwartet vormt een eigenzinnig, jong gezelschap. Het brengt een verfrissend aanbod in de wereld van de kleinere kamerorkesten. Het kwartet staat synoniem voor enthousiast, cultureel en hoogstaand. Een klassiek en modern repertoire gebracht door vier ambitieuze professionele muzikanten die letterlijk een nieuwe wind doorheen het aanbod blazen!

Individueel werkten ze als freelance-saxofonist mee aan producties van het Nationaal Orkest van België, het Vlaams Radio Orkest, DeFilharmonie, het orkest van de Munt, het Hagelands Wind Orchestra, The European Sax Ensemble, het Spectra Ensemble en het Hermes Ensemble.

Op het programma staan onder andere Variations on the chorale melody “Durch
Adams Fall” (Maslanka), Chaconne uit de 2de vioolpartita (Bach), Carmen Fantasy (Bizet), Daydream (Waignein), Part 1 uit Heartbreakers (Ter Veldhuis), Groove Machine uit Revolution (Mellits), Michelangelo van Piazzolla.
Alle activiteiten