Rommelmarkt Houtem

De Houtem Vrienden organiseren dit jaar voor de 10e keer een rommelmarkt in Houtem, op zondag 15 september.

Wie met een stand wil staan, kan zich inschrijven via info@dehoutemvrienden.be. Stuur ons een e-mail met je gegevens (naam, adres, telefoonnummer) en hoeveel meter je zou willen hebben. Voor maar 5 euro krijgt men 6 meter standplaats. Wie met nieuw materiaal wil staan, betaalt 25 euro voor 1 standplaats van 6 meter. De inschrijving is pas definitief na het overschrijven van het juiste bedrag op rekeningnummer BE96 8900 2427 6505. Daarna krijg je een bevestigingsmail toegestuurd.

Vanaf 6.00 u tot 8.00 u 's morgens kunnen de standhouders hun plek inrichten. De wagen en eventuele aanhangwagen kunnen ook ter plaatse blijven staan, zolang deze binnen de 6 meter blijven. Er is ook voldoende parkeergelegenheid in de buurt, bij het station (zie onder).

Er is de mogelijkheid om iets te drinken en te eten. In de loop van de voormiddag start men bij onze eetstand aan de bar met het maken van heerlijke hamburgers, hotdogs en frietjes. De hele dag door is onze bar geopend om wat te drinken. Als standhouder is het is niet toegelaten aan om zelf dranken te verkopen.

Rond 18.00 u wordt de rommelmarkt afgerond, maar dan hoef je nog niet naar huis: je kan nog nagenieten in onze bar.

Meer informatie: www.dehoutemvrienden.be

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

Gratis

Waar

Filter op categorie