Ontbijt aan huis

Voor het oudercomité van de Taborschool in Maria-Aalter is het ontbijt aan huis één van de acties waar we enorm trots op zijn. Dit jaar willen we jullie graag op zondag 21 maart blij maken met een ontbijt aan huis! Ontbijtpakketten kunnen online besteld worden aan 6 euro voor kinderen en 9 euro voor volwassenen. Naast levering aan huis kan er ook afgehaald worden in het ontmoetingscentrum van Sint-Maria-Aalter. Bestel nu via: https://bit.ly/Ontbijt2021

Voor ons oudercomité is het ontbijt aan huis één van de acties waar we enorm trots op zijn. Elk jaar opnieuw dagen we onszelf uit om voor jullie een heerlijk ontbijt te organiseren. De positieve reacties van vorige jaren zinderen nog zodanig na dat we er ook deze keer weer met veel plezier invliegen!

Dit jaar willen we jullie graag op zondag 21 maart blij maken met een ontbijt aan huis! Elk van onze acties heeft als doel het financieren van bepaalde materialen voor de kinderen. Ook dit ontbijt dient dus om IT-materiaal, de nieuwe speelplaats of andere materialen in de school mee te financieren. Dankuwel dus alvast, dat ook u ons hier een handje mee helpt!

Ontbijtpakketten kunnen online besteld worden aan 6 euro voor kinderen en 9 euro voor volwassenen. Naast levering aan huis kan er ook afgehaald worden in het ontmoetingscentrum van Maria Aalter.

Nieuw dit jaar: maak het luxueus en bestel er een flesje bubbels bij! (8 euro/fles)

Bestel nu via: https://bit.ly/Ontbijt2021

Namens alle kindjes en het oudercomité danken we jullie alvast hartelijk!

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

9,00 euro
ontbijtpakket voor kinderen: € 6 per persoon, ontbijtpakket voor kinderen: € 9 per persoon, een flesje bubbels: € 8 per fles

Waar

Gemeentelijk ontmoetingscentrum Sint-Maria-Aalter

Filter op categorie