16de Fietszoektocht

Een tocht langs landelijke wegen van Lotenhulle, Poesele en Nevele waarbij een reeks foto's moeten herkend worden. Elke deelnemer die zijn antwoordformulier ingeeft, heeft recht op een waardevolle prijs. Deelnameformulieren: zie affiches bij de plaatselijke handelaars.

De 16de fotozoektocht van KWB Lotenhulle-Poeke neemt de deelnemers de hele zomer mee op ontdekking langs landelijke wegen van Lotenhulle, Poesele en Nevele. De tocht loopt voor het grootste deel langs landelijke en verkeersarme wegen.
Een ideale ontspanning voor mensen die kiezen voor vakantie in eigen land.
“We hebben lang getwijfeld of we de tocht dit jaar zouden kunnen laten doorgaan,” zegt voorzitter Fredy Taildeman. “Mensen willen onderweg wel eens uitblazen op een terrasje maar het feit dat de horeca niet open was, deed ons lang twijfelen. We moesten ook onze deelnameformulieren te koop kunnen aanbieden in de handelszaken ter plaatse. Uiteindelijk is door de versoepeling van de coronamaatregelen toch nog alles in orde gekomen,” aldus nog de voorzitter.
Met de fiets trekt men op speurtocht om een reeks foto’s te herkennen en te situeren. Onderweg moeten ook nog een aantal zoektochtvragen opgelost worden.
De afstand bedraagt ongeveer 25 km en onderweg is er zeker af en toe een terrasje te vinden om de vermoeide benen te strekken.
Er is mogelijkheid om de tocht te rijden van 13 juni tot 30 augustus en de prijsuitreiking heeft plaats op zaterdag 12 september in Zaal Avondvreugd te Lotenhulle.
Deelnameformulieren zijn te bekomen op de adressen die voorkomen op de affiches bij de plaatselijke handelaars.
Alle deelnemers ontvangen een waardevolle prijs.
Info: 0470/55.94.81

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

6,00 euro
Iedere deelnemer die zijn antwoordformulier ingeeft, heeft recht op een prijs. Ongeacht zijn klassement.

Waar

Dorpsplein Lotenhulle

Contact

Filter op categorie