Aalterbon

Aalterbon kopen

Overzicht deelnemende handelaars

Afspraak maken om Aalterbon ter plaatse te kopen


Opgelet: de speciale corona-Aalterbon van 25 euro die elke Aalternaar (geboren vóór 1 januari 2003) in juli 2020 ontving, was geldig tot en met 31 december 2020. Je kan deze bon niet meer gebruiken. 

Op zoek naar een gepast geschenk? De Aalterbon is hét ideale cadeau voor iedereen en voor elke gelegenheid. Bovendien steun je zo ook de lokale handelaars – dus een duurzaam cadeau én zéker voor elk wat wils! Wees loyaal en shop lokaal!

Wat?

  • Cadeaubonnen ter waarde van 10 euro en 25 euro.
  • Te besteden bij ongeveer 200 deelnemende handelszaken en zelfstandigen in Aalter.
  • Cadeaubon is één jaar geldig.
  • Ook niet-Aalternaren kunnen de Aalterbon aankopen.
  • Ook als papieren versie verkrijgbaar in het gemeentehuis Aalter-centrum en in het contactpunt Knesselare. Maak een afspraak.

Aalterbon als cadeau schenken? Na aankoop via de webshop ontvang je de Aalterbon in je mailbox. Als je de bon aan iemand cadeau wenst te doen, dien je de e-mail door te sturen of af te drukken. 

Relatiegeschenk of cadeau voor werknemers/leden vereniging?

De Aalterbon is ook handig als relatiegeschenk, cadeau voor je werknemers of voor de leden van je vereniging. Ondernemers en verenigingen kunnen Aalterbonnen in grotere oplage (10 of meer) aankopen via het digitaal loket.

Bestel Aalterbonnen (10 of meer) via het digitaal loket.

Na het bestellen ontvang je een factuur. Zodra de factuur betaald is, kan je de bonnen binnen de drie werkdagen ophalen in het gemeentehuis Aalter-centrum. De bonnen zitten verpakt in een mooie geschenk-enveloppe!

Deelnemen als handelaar aan de Aalterbon?

Ben je nog niet geregistreerd, maar wel geïnteresseerd om deel te nemen aan dit gratis initiatief? Je kan de Aalterbon als betaalmiddel aanvaarden door het inschrijvingsformulier in te vullen en te bezorgen aan de cel Economie. 

Aanvaard je de papieren Aalterbon, maar heb je je nog niet ingeschreven voor de digitale Aalterbon? Neem dan contact op met de cel Economie. Zo zetten we je snel op weg om deze nieuwe bon te kunnen aanvaarden!

De Aalterbon is een initiatief van het gemeentebestuur Aalter en de Raad Lokale Economie.