Aalter leeft zich uit!-brochure is klaar!

Gepubliceerd op donderdag 23 januari 2020
De nieuwste ‘Aalter leeft zich uit’-brochure is klaar. Ontdek wat het gemeentebestuur in de krokus- en paasvakantie voor uw kleuter, kind of tiener in petto heeft. Topverlof verzekerd!

Inschrijven via www.aalter.be/leeft-zich-uit

  • Sportdagen
    Inschrijven kan vanaf nu!

  • Kleuter- en kinderwerking, Tienerwerking en Gammetoen (voor kinderen en jongeren met een beperking)
    Inschrijven vanaf maandag 10 februari 2020 om 19.00 u.

  • Buitenschoolse kinderopvang (BKO)
    De BKO’s Hemelrijk (Knesselare), Het Bengelhuisje (Bellem), Het Lobolleke (Lotenhulle) en Villa Nella (Aalter-centrum) zijn in de krokus- en paasvakantie open.

Inschrijven voor de krokusvakantie kan vanaf maandag 3 februari 2020 om 19.00 u. Inschrijven voor de paasvakantie vanaf maandag 16 maart 2020 om 19.00 u.

Brochure gemist?

De vrijetijdsbrochure wordt verspreid in alle Aalterse scholen. Brochure gemist? Haal je exemplaar in het gemeentehuis Aalter-centrum en het contactpunt Knesselare, het Sportpark Aalter-centrum, het jeugdcentrum Kadans en de hoofdbibliotheek (contact en openingsuren: www.aalter.be/contact).

Of bekijk de brochure op www.aalter.be/leeft-zich-uit. Daar kan je je ook meteen inschrijven.

Gratis Speelpas vervangt Grabbelpas

Om deel te kunnen nemen aan de activiteiten van de Kleuter- en kinderwerking, Tienerwerking en Gammetoen hebben kinderen en jongeren een Speelpas 2020 nodig. De Speelpas is gratis en vervangt de Grabbelpas. Vanaf de krokusvakantie 2020 heb je dus geen Grabbelpas meer nodig.

De kinderen krijgen de Speelpas op de eerste activiteit waaraan ze deelnemen. Alle kinderen en jongeren moeten hun ingevulde Speelpas meebrengen om deel te kunnen nemen aan de activiteiten. De gegevens op de pas worden enkel gebruikt in functie van de gemeentelijke vakantiewerkingen. De Speelpas is geldig tot en met het einde van de kerstvakantie. Meer info vind je op www.aalter.be/speelpas.