Aalter-app op weg naar 10.000 gebruikers: je bent er toch ook bij?

Gepubliceerd op dinsdag 12 april 2022
De Aalter-app blijft groeien. Al bijna 10.000 Aalternaren maken gebruik van de app en gelijk hebben ze. Heb je de app nog niet op je smartphone staan? Redenen genoeg om het wél te doen!

Hou Aalter proper

Zwerfvuil gezien langs de weg? Een toestel op een speelpleintje dat defect is? Duw op de knop ‘Iets melden’ om een foto en de gps-locatie door te sturen naar onze diensten.

Maak een afspraak

Het gemeentehuis Aalter-centrum en het contactpunt Knesselare werken op afspraak. Via de app maak je makkelijk een afspraak om bv. jouw adres te laten wijzigen, een elektronische identiteitskaart (eID) aan te vragen, stedenbouwkundig advies in te winnen …

Afvalkalender op jouw maat

Een gepersonaliseerde afvalkalender vertelt wanneer in jouw buurt het vuilnis wordt opgehaald. Ook uitzonderingen worden gemeld!

Werken in kaart

‘Hinder in kaart’ geeft een overzicht van alle ingeplande werkzaamheden in jouw buurt, de te verwachten hinder en omleidingen.

Voor handelaars

Handelaars kunnen een eigen profiel aanmaken op de Aalter-app, er bestellingen opvolgen of evenementen in de kijker plaatsen. Alle gebruikers van de app blijven zo op de hoogte van jouw activiteiten.

Jobs in eigen gemeente/streek

‘Jobs’ bundelt de lokale en regionale jobaanbiedingen, dankzij een integratie met de VDAB-databank. Als je jouw voorkeuren instelt, krijg je zelfs jobsuggesties op maat.

Visit Aalter

Wandelen, fietsen en ander leuks in Aalter? Ontdek onze acht dorpskernen dankzij ‘Visit Aalter’!

Altijd op de hoogte

De app bundelt het laatste nieuws van het lokaal bestuur en de lokale pers. De ‘UiT In Aalter’-kalender somt de Aalterse activiteiten en evenementen op.

De Aalter-app downloaden kan via www.aalter.be/app.