Aalter als werkgever

Werken voor Aalter, is kiezen voor een job met een maatschappelijke meerwaarde. Of je nu meewerkt aan een efficiënte interne organisatie of je staat in direct contact met de burger, je maakt rechtstreeks of onrechtstreeks een verschil voor de Aaltenaars.

Ontdek een gemeente die zich onderscheidt als een vooruitstrevend lokaal bestuur, met een ISO-certificaat. Dit maakt ons als lokaal bestuur uniek! Bij ons draait alles om een cultuur van voortdurende verbetering, waarbij we streven naar gestroomlijnde processen, procedures en systemen.

Als lokaal bestuur hebben we ons toegelegd op het ontwikkelen van een gedegen meerjarenplan dat als leidraad dient voor ons beleid in de komende jaren. De beleidsintenties in dit plan vormen de basis voor ons handelen gedurende de hele periode.

Om je een volledig beeld van de organisatie te geven, verwijzen we je ook naar ons organogram, waarmee je een visuele weergave krijgt van onze interne organisatiestructuur.

Maar er is meer! Als medewerker bij de gemeente heb je niet alleen de verantwoordelijkheid voor je functie, die je hebt verkregen via ons zorgvuldig selectieproces. Je krijgt ook de kans om een aanvullende rol op je te nemen, waardoor je actief kunt bijdragen aan onze voortdurende verbetering van de organisatie. Dit omvat het identificeren van problemen, het analyseren van hun oorzaken en het bedenken van innovatieve oplossingen.

Als je werkt voor Aalter maak je deel uit van een team dat gedreven is om te innoveren en te groeien, en waar jouw inzet een tastbare impact heeft op het welzijn van onze lokale gemeenschap.