18- tot 25-jarigen krijgen kaartje met warme oproep: ‘Prik for Life’ en win jouw vrijheid terug!

Gepubliceerd op zaterdag 12 juni 2021
Alle Aalterse jongvolwassenen tussen 18 en 25 jaar krijgen weldra een kaartje in de bus met de warme oproep om zich te laten vaccineren én ook vrienden of vriendinnen te overtuigen hetzelfde te doen. De boodschap? ‘Prik for life’, win jouw vrijheid terug en meer!

We moeten ondertussen al aan 80% geraken om de fameuze groepsimmuniteit te bereiken. Groepsimmuniteit die ervoor zorgt dat we terug samen onbezorgd kunnen feesten, op café kunnen blijven plakken, samen sporten, oma’s en opa’s knuffelen, naar festivals gaan en nog zoveel meer … Maar daarvoor is het belangrijk dat zo veel mogelijk mensen zich laten vaccineren.

Kaartje naar jouw maten of vriendinnen

Met de campagne ‘Prik for Life’ willen de Eerstelijnszone Meetjesland en de Meetjeslandse lokale besturen alle jongvolwassenen aanzetten om hun prik te halen. Zo komen we stukje bij beetje weer dichter bij het oude normaal. Als je tussen 18 en 25 jaar bent, krijg je binnenkort een kaartje in de bus. Dat kaartje kan je op jouw beurt naar een maat of een vriendin sturen met de boodschap waarom jij wil dat hij of zij zich moet laten vaccineren. Een postzegel hoef je niet te kleven. Eerstelijnszone Meetjesland trakteert de portkosten.

Meetjeslandse cadeaus

Iedereen maakt daarnaast ook nog eens kans op een geschenk uit de Meetjeslandse prijzenpot. Surf daarvoor naar www.prikforlife.be, waar ook alle ‘fake news’ over vaccinatie wordt weerlegd en waar je redenen te over vindt om die prik wél te gaan halen. Niet reclameren, maar vaccineren!