1000 km voor Kom op tegen Kanker

Samen met duizenden zielsgenoten trappen tegen kanker. Vier dagen lang. Dat is ‘De 1000 km voor Kom op tegen Kanker’, een fietsvierdaagse waarbij gesponsorde renners alleen of in team duizend kilometer afleggen. Dit jaar is Aalter middagstad op dag 4 van de 1000 km! Jij komt toch ook?

Een middagstad is niet zomaar een stopplaats: de aankomst en het vertrek van de pelotons - en de uren ervoor en erna - zijn uitgegroeid tot een gigantisch evenement op zich. Zo is er een heus rennersdorp, waar de fietsende helden worden onthaald, fietsen kunnen worden gestald, warme en koude maaltijden worden voorbereid en verdeeld,…

Voor het grote publiek is er een evenementendorp met optredens, kinderanimatie, eet- en drankstandjes…De Ketnetband werd alvast gestrikt voor een ongetwijfeld spetterend optreden.

De vier middagsteden strijden om de trofee voor de langste erehaag, en proberen een zo lang mogelijke mensenketting te vormen om de pelotons warm te onthalen. Het record staat op naam van Torhout, waar in 2016 maar liefst 3.465 mensen de allerlangste erehaag vormden. Help je Aalter beter te doen?

Meer info op www.aalter.be/De1000km

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

Gratis

Waar

Sportpark Aalter-centrum

Filter op categorie