Naar inhoud

Vacatures Aalter

Aalter heeft een sterk ontwikkelde industrie en dit zien we aan de drie industriezones Lakeland, Langevoorde en Woestijne, maar ook aan de vele actieve KMO's. Maar Aalter heeft ook een bruisende middenstand die zich vestigt in een aantrekkelijk centrum met vele fraaie handelszaken, een onderwijs- en dienstencentrum en in de deelkernen. En vergeet ook niet het aandeel van de land- en tuinbouwers in onze gemeente.

Er werken meer dan 7.200 mensen in onze gemeente. Al jaren lang kent Aalter een hoge tewerkstellingsgraad. Op het einde van 2013 kende Aalter een werkloosheidsgraad van 3,91 % (bron: Vlaamse Dienst voor Arbeidsbemiddeling en Beroepsopleiding).

Net als de grote tewerkstelling in onze Aalterse ondernemingen, kent ook het gemeentebestuur heel wat personeelsleden. Met ongeveer een tweehonderdtal personeelsleden is dit een actieve werkgever.

Onderaan deze pagina kan je de vacatures van het gemeentebestuur lezen. Uiteraard kan je altijd een vrijblijvende sollicitatie bezorgen aan de cel Personeel. Daarnaast vind je enkele links naar andere websites met een lokaal tewerkstellingsaanbod in de gemeente Aalter.

Praktisch

Economie

Europalaan 22
9880 Aalter

tel. 09 325 22 00
fax 09 325 22 40
e-mail E-loket

Meer info

Relevante info