Naar inhoud

Medisch Centrum Aalter opent zijn deuren

Medisch Centrum
Op zaterdag 15 december 2012 kan je een bezoek brengen aan het gloednieuwe medisch centrum tijdens de opendeurdag van 11.00 u tot 16.00 u.

Het centrum bevindt zich vlakbij het WZC Veilig Have (Lostraat 28) en maakt deel uit van het AZ Sint-Lucas in Gent. Het bestaat uit een polikliniek, een low-care hemodialysecentrum en een onafhankelijke dienst medische beeldvorming.

Het centrum brengt verschillende disciplines samen waar specialisten consultaties houden en kleine ingrepen uitvoeren die geen opname vereisen. In de polikliniek kan je terecht voor gynaecologie, algemene heelkunde, maag-, darm- en leverziekten, pneumologie, nierziekten, orthopedie, mond-, kaak- en aangezichtskunde en urologie.

De polikliniek is toegankelijk voor alle inwoners uit Aalter en omstreken als aanvulling op de werking van de huisartsen in de streek. Een overzicht van de uren waarop je de artsen kan raadplegen, is beschikbaar aan het onthaal of via de website www.azstlucas.be/Aalter (link actief op maandag 17 december 2012).

INFO

  • AZ Sint-Lucas & Volkskliniek, Polikliniek Aalter
  • tel.: 09 224 55 42
  • web: www.azstlucas.be/Aalter (link actief op 17/12)
Datum van het bericht: dinsdag 04 december 2012
Nieuwsoverzicht